Det praktiske

Forvent mellem 1 til 2 timer for en coaching session.

Sessionen foregår udendørs, husk praktisk tøj efter årstiden (ingen paraply’er) Der er ingen ridning i sessionerne.

Når du ankommer vil vi starte med en kort snak om hvilke ting du forventer at arbejde med – eller om du måske bare vil se hvad der dukker op. Herefter vælger du den eller de heste som er med i sessionen. Jeg hjælper dig med en teknik til dette.

Jeg tager dig igennem en meditation for at bringe dig fra hovedet og ned i kroppen og derefter går vi ind til hesten/hestene. Er du bange for heste behøver vi ikke gå ind til hesten men kan vælge at stå udenfor hegnet under sessionen.

Efter sessionen får du tid til at lande igen i fred og ro med en flaske vand, te eller kaffe inden du igen er klar til at køre ud i verden. Det er en god idé ikke at have for mange planer resten af dagen når du haft en session.

Det er vigtigt at du oplyser hvis du får medicin når du booker sessionen – dette kan have stor indflydelse på hvordan hestene arbejder og hvor dybt du kan komme.

Jeg har naturligvis tavshedspligt og jeg skriver ingenting ned – hverken fra sessionen eller om dig. Næste session vil alligevel være anderledes og du vil være et andet sted.

Det er muligt at få coaching med din egen hest hjemme hos dig, dog foregår 1. session ALTID her hos mig.